Biser do Bisera

КИНА 20-ог ВЕКА


     30.11.2013

Заједно 2007

Стани поред мене

Суочени са тужном неправдом

Заједно, наш глас
нек' у миру  позове на:

Окончање мучења,
Окончање убијања,
Заустављање прогона!

Некa cаосећање расте у нашим срцима

Заједно у миру, нашим гласом направимо разлику. 

~~~~~~~~~~~~~~

Стихови песме посвећени прогону Фалунгонг практиканата у Кини

Свету је потребна Истина, Доброта, Трпељивост
Детаљно ка теми

Разне болести и аномалије излечене традиционалном праксом Фалун Дафа: Део II, чланци 6 -10


Разне болести и аномалије излечене традиционалном праксом Фалун Дафа

Део II,  чланци 6 -10

6. Излечена цироза јетре у завршној фази обољења, вежбањем Фалун Дафе
7. Погрбљеност нестала након 23 дана вежбања чигонга Фалун Дафа
8. Пластични хирург из Индије запањен лековитом моћи чигонга Фалун Дафа
9. Радиолог: сатисфакција вежбања Фалун Дафа
10. Опорављање и враћање у друштвено окружење једног алкохоличара после вежбања Фалун Гонга
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
6. Излечена цироза јетре у завршној фази обољења, вежбањем Фалун Дафе


Овај текст је објављен на страници Minghui.de  18. 10. 2013.
Послато од стране Фалун Дафа практиканта из Кине

Године 1996. моја мајка је почела да вежба Фалун Дафу. Тада јој је дијагностицирана цироза јетре у завршној фази и она се је чудесно опоравила. Њен живот је био спашен вежбањем Фалун Дафе.
 
Бол и патња моје мајке

Одрастао сам у сиромашној породици. Живот моје мајке је био обележен трпљењем великих потешкоћа. Морала је да се стара за деду који је имао реуматизам у колену и храмао, бринула се о баки која је ослепела због катаракте а ту је било и нас шесторо деце.
Мама није била стара али су је често савлађивали болови због неколико здравствених проблема.

1993 год. је моја мати озбиљно оболела. Лечење у унутрашњости је било неефикасно па је отишла у једну велику познату болницу у покрајинском главном граду.
Тамо су јој лекари између осталог дијагностицирали асцитис као последицу цирозе јетре, запаљење средњег ува, синузитис, катаракту и гастритис.

Према речима лекара, нико ко је био толико болестан се није опоравио чак и ако би се подрвгнуо третману вредном неколико хиљада јуена а камоли неко из сиромашне сеоске средине. Лекар је саветовао мојој мајци да се врати кући а нама је речено да пазимо ако буде била брзо мршавила. Били смо обавештени да ће јој здравствено стање бити критично ако од ње остану само кожа и кости и њене десни почну да крваре.

Када се је мама вратила кући из болнице, комшије, рођаци и пријатељи су је посећивали доносећи јаја, шећер, и конзерве хране. Сви су говорили да су дошли у посету. Уистину они су дошли да се опросте од ње. Њој нисмо рекли ништа али смо ми нашој 60-годишњој мајци тајно већ купили сандук и дали да се сашије традиционална одећа за сахрану.

Да би олакшали бол и патњу мајке, наш најстарији брат и његова супруга који су живели у главном граду су потражили стручњаке и доносили торбе пуне лековитог кинеског биља. Мој млађи брат је купио анализни спектар за обављање третмана на местима лезије. Ја сaм обишао најближе гатаре и ишао у храм да се молим. Такође сам поклонио месечну плату за грађење масивног пројекта на храму на престижном месту на планини, у нади да ће божанства и Буда да нам дају благослов.

Све је било неуспешно. Мојој мајци се је стање погоршало. Због асцитиса јој се стомак заоблио као котао. Патила је од несанице. Када би јој се течност у стомаку превише накупила морала је да узима диуретике. Лаксатив и воће је користила када је имала затвор - све то у великим дозама. Рођаци, пријатељи и комшије су мислили да је њен живот већ окончан.
 
Опоравак вежбањем Фалун Дафе

У првој половини 1996, Фалун Дафа је обзнањен у главном граду. Када су мој старији брат и његова супруга почели вежбати Фалун Дафу добили су копију траке са предавањима учитеља Лиа у Ђинану. Како наша мајка није ишла у школу није ни знала читати тако да је често слушала снимљена предавања. Није могла да чује јасно јер је имала запаљење средњег уха, али она није одустајала од преслушавања снимака. После више од месец дана непрекидног слушања могла је разумети основни садржај учитељевог предавања. Без да би реализирала, обим њеног стомака није се повећавао а њено уринирање и столица су се вратиле на нормалу. Једноставно, десило се чудо. Од тада она више није употребљавала лековито биље и лекове.

Када смо приметили ове невероватне промене купили смо видео рекордер па је она тако могла да гледа учитељева предавања и упуства за вежбе. На тај начин је могла да учи штиво и вежбе.
У вечерњим сатима, након што је одгледала четврто предавање рекла је да се осећа веома вруће. Енергетски механизам и фалун су тако интензивно ротирали кроз тело тако да је осећала како да су јој црева гурнута навише. У другој половини те вечери је повратила крвне угрушке. Било је то први пут да се је осећала добро и ослобођено од болова. Сви њени остали неповољни физички симптоми су нестали.

Најневероватнија ствар је да када је моја мајка завршила вежбе, као резултат процеса прочишћавања тела, цела соба била је испуњена мирисом пеницилина. Пеницилин је добијала још од својих младих дана када је започео процес запаљења ушију.

1970. када је радила као радник продукцијског тима била јој је сломљена нога када ју је прегазио виљушкар. Након опоравка од повреда она је почела мало да храмље. Једном када је хтела да практикује вежбу медитације седећи у лотос положају повукла је једну ногу преко друге при чему се је чуло благо пуцкетање. Од тада је она је ходала без да би опет храмала.

Бивајући сведоци изванредне снаге Фалун Дафе људи са предодређеним судбоносним односима и сами започињу практиковање

Манифестација изванредне моћи Фалун Дафе наставила се је појављивати већ од ранијих дана вежбања. Онда јој чак се отворило и Треће око. Могла је да види облике живота у другим димензијама и друге натприродне појаве. Могла је да осети проток енергије у свом телу и осећа како фалун ротира.

Моја мајка никада није похађала школу. Њена највећа препрека у учењу Фалун Дафе је била њена неписменост. Али када је узела књигу Џуан Фалун у руци могла је видети како се сваки карактер купа светлошћу, окреће, преврће и скакуће горе-доле. Моја мајка је замолила свог унука који је већ похађао школу да је учи распознавању карактера. Почела је да чита Џуан Фалун. Већ неколико година она течно чита Џуан Фалун и друга штива Фалун Дафе. Могла је читати и препознати све карактере у књизи Џуан Фалун али није могла препознати те исте карактере у другим књигама.
Мој ујак је лекар. Када се је моја мајка опоравила, он је био веома изненађен. Он је сведок тога да је моја мајка савладала неписменост. Он јој је показивао различите писмене карактере у Фалун Дафа књигама и она их је могла разазнати и прочитати. Скептичност мог ујака је нестала.

Тело моје мајке се је драматично променило. Онда смо са супругом, оцем, млађом сестром, са још две млађе сестре моје мајке и неких сељана, почели и сами упражњавати Фалун Гонг. То нам је донело срећу, а у породици нас рођаци подржавају при томе.

Десетак година моја мајка је остала постојана у својој вери у Фалун Дафи и верује Учитељу Фалун Дафе. Не колеба се, има исправне мисли, објашњава људима чињенице око Фалун Гонга и прогона њених практиканата. Сваки дан она вежба два сата, чита књигу, слуша аудио снимке и гледа видео са учитељевим предавањима. Вежба марљиво јер тиме жели показати захвалност Учитељу* који ју је спасао ( Она говори о великим променама у свом телу која сведоче изванредну карактеристику Фалун Дафе.)

*Учитељ Ли Хонгџи који је вежбе и учење Фалун Дафа изнео у јавност – учења оваквих чигонг вежби су се у прошлости преносила само с учитеља на једног ученика и то не широкој маси људи (прим.прев.)

Традиционална култура

Културолошке финесе које су окарактерисале Кину вековима

ТРАДИЦИОНАЛНА КИНЕСКА МЕДИЦИНА

НАЈУНЧИКОВИТИЈЕ ВЕЖБЕ ЗА ЗДРАВЉЕ У 20/21 ВЕКУ - ЧИГОНГ ЗВАН ФАЛУН ДАФА
¤ Једноставне вежбе које се могу радити у групи или индивидуално. Традиција преношена вековима с колена на колено ! ¤